Levering
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen bieden wij aan op het door u opgegeven afleveradres. Toff’s by Tiff hanteert zo kort mogelijke levertijden en doet er dan ook alles aan de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij je af te laten leveren. Alle voorradige artikelen leveren wij binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij je thuis, eventueel m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen. Afwijkende levertijden vermelden wij altijd bij het artikel, of in de winkelwagen.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvang je van Toff’s by Tiff een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling.

6. Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van je bestelling moet u zelf zorgdragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. Je wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Toff’s by Tiff kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

Retour

Retourneren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Toff’s by Tiff zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, wordt het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@toffsbytiff.nl. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is (in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een ingevuld retourformulier).
Toff’s by Tiff behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door je is geaccepteerd. Een defect ontvangen product moet direct na ontvangst per e-mail worden aangemeld.

LET OP!

Gepersonaliseerde items met naam, getal of beginletter die je via deze webwinkel koopt worden speciaal voor je gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Denk eraan dat bij een langere naam de letters kleiner worde


Contact

Adresgegevens:

Toff's by Tiff
Beethovenstraat, 38
7701 ZB DEDEMSVAART