Contact en voorwaarden

Heb je een vraag, een op- of aanmerking over één van onze producten, of over de website? Mail ons op info@toffsbytiff.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een bericht van ons terug.

Adresgegevens:

Toff’s by Tiff

Beethovenstraat 38

7701 ZB  DEDEMSVAART

06-33407785

KvK : 81597215

Btw nummer: NL003585458B38

 

Privacy

De Privacyverklaring van Toff’s by Tiff vind je onder Privacy.

Klacht?

Onverhoopt een klacht? Maak deze dan eerst bij ons kenbaar door te mailen naar info@toffsbytiff.nl. Consumenten in de EU kunnen klachten aanmelden het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Algemene voorwaarden

Toff’s by Tiff staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 8159721. Onderstaand vind je de algemene voorwaarden van Toff’s by Tiff. Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Toff’s by Tiff als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1. Prijzen
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Toff’s by Tiff zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Toff’s by Tiff bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat je een definitieve bestelling plaatst bij Toff’s by Tiff. Je gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

2. Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Toff’s by Tiff die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Ondanks dat Toff’s by Tiff gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval stelt Toff’s by Tiff u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis.

3. Betalen
Wanneer de bestelling via de website van Toff’s by Tiff plaatsvindt, moet je het totaalbedrag van je bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Toff’s by Tiff voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Zodra Toff’s by Tiff je betaling heeft ontvangen, bevestigen wij dit per mail aan je. Uiteraard streeft Toff’s by Tiff er naar om je bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Wij werken ook samen met Paypall en Klarna Direct of Klarna Achteraf. 

4. Verzenden en Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor een brievenbuspakket bedragen € 3,95. Is het een pakketbezorging dan is de prijs afhankelijk van de grote van het pakket.  Deze prijzen gelden voor bezorging binnen Nederland.

 

5. Levering
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen bieden wij aan op het door u opgegeven afleveradres. Toff’s by Tiff hanteert zo kort mogelijke levertijden en doet er dan ook alles aan de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij je af te laten leveren. Alle voorradige artikelen leveren wij binnen 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij je thuis, eventueel m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen. Afwijkende levertijden vermelden wij altijd bij het artikel, of in de winkelwagen.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvang je van Toff’s by Tiff een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling.

6. Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van je bestelling moet u zelf zorgdragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. Je wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Toff’s by Tiff kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

7. Retourneren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 7 dagen om je product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Toff’s by Tiff zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, wordt het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@toffsbytiff.nl. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is (in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een ingevuld retourformulier).
Toff’s by Tiff behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door je is geaccepteerd. Een defect ontvangen product moet direct na ontvangst per e-mail worden aangemeld. Worden artikelen zonder voor aankondiging terug gestuurd zullen wij deze niet in behandeling nemen.

LET OP!

Gepersonaliseerde items met naam, getal of beginletter die je via deze webwinkel koopt worden speciaal voor je gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling of klarna, paypall bevestiging definitief.

 

Denk eraan dat bij een langere naam de letters kleiner worden.

8. Persoonlijke gegevens
Om de bestellingen te verwerken, slaan wij je persoonlijke gegevens op in een relatiebeheerprogramma van Toff’s by Tiff. Daarnaast wendt Toff’s by Tiff je gegevens aan voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Wil je deze mailings niet meer ontvangen dan kun je je hiervoor afmelden. Wij verwijderen je persoonlijke gegevens uit ons systeem. Je gegevens worden niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking gesteld. Uiteraard hanteert Toff’s by Tiff bij het gebruik van je persoonlijke gegevens volgens de geldende wet- en regelgeving.

9. Aansprakelijkheid
Toff’s by Tiff is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Toff’s by Tiff geleverde producten. Toff’s by Tiff kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Toff’s by Tiff beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

10. Afbeeldingen en omschrijvingen
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen. Toff’s by Tiff kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Toff’s by Tiff is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11. Vragen en opmerkingen
Toff’s by Tiff streeft naar tevreden klanten en doet haar uiterste best om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Heb je vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties, dan stellen wij het op prijs als je dit laat weten via de mail (info@toffsbytiff.nl).

12. Klachten
Onverhoopt een klacht? Maak deze dan eerst bij ons kenbaar door te mailen naar info@toffsbytiff.nl. Consumenten in de EU kunnen klachten aanmelden het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.